Content for Trollbeads Club Members only, check here to join.

Sneak peak – Vinterkollektionen 2024, Stjernedrømme

Kærligheden stråler klart som stjernerne

"I vinterens fredfyldte elegance oplyser et tæppe af stjerner nattehimlen og kaster et blidt skær, der varmer sjælen. Stjernerne viser os vejen gennem de lange nætter og minder os om, at der er lys og magi, selv i mørket."
Lad vinterens stjerner inspirere dig til at omfavne skønheden af nutiden, fejre glæden ved årstiden og til at bære håbets lys og kærlighed ind i det kommende år.
At give, er at dele kærlighed. Det er at forene og fortælle historier, der afspejler vores relationer. Kærlighed minder os om tidligere oplevelser, styrker bånd og repræsenterer nye begyndelser.
At give er at dele kærlighed. Det er at forene og fortælle historier, der afspejler relationer. Kærlighed minder os om tidligere oplevelser, styrker bånd og repræsenterer nye begyndelser.
Vi er lavet af historier. Nogle er definerende, og andre er bare for sjov. Trollbeads er det originale bead-on-bracelet brand med hundredvis af smukke kugler at vælge mellem.
Tidløs elegance i sterling sølv
Sølv kugler og vedhæng er håndlavede med omhyggelig opmærksomhed for detaljerne og som indkapsler varig skønhed. Med deres elegance bliver hvert øjeblik til en hyldest af magien ved julens ønsker og det vejledende lys fra den stjerneklare nat.
De håndlavede glaskugler indfanger essensen af vinterens nattehimmel
De håndlavede glaskugler synes at have indfanget essensen af vinternatten da de er fyldt med en funklen, som afspejler stjernerne for oven. Denne fortryllende kollektion byder på fire Limited Edition glaskugler, som hver er en refleksion af sæsonens magi.
Med deres facetslebne glasoverflade reflekterer kuglerne lyset smukt og tilføjer et strejf af moderne elegance. De er håndlavet med præcision og indfanger magien fra nattehimlen i hver eneste unikke kugle.
Ingen glaskugler er helt ens. Vores glaskugler er håndlavede over åben ild og hver enkelt er et vidnesbyrd om smykkekunstnerens enestående dygtighed. Håndlavet af det fineste italienske Murano-glas fremviser Trollbeads levende farver, som kun ægte kunstnerisk håndværk kan opnå.
Det udsøgte håndværk i Trollbeads' smykker er kun virkelig fuldendt, når du matcher de forskellige komponenter, der fortæller dine historier på din egen personlige måde. For din individualitet, din livsstil, og den betydning, du knytter til hver eneste kugle, er den sande skønhed ved Trollbeads.