Content for Trollbeads Club Members only, check here to join.

Interview med Lise Aagaard

I et åbenhjertigt interview deler Lise Aagaard, kreativ direktør og grundlægger af Trollbeads, sine tanker om virksomhedens rejse, designfilosofi og fremtidige retninger.

 

Kan du fremhæve nogle af jeres bedst sælgende varer og forklare deres popularitet?

Det er udfordrende at udpege specifikke bestsellere, men kugler med betydningsfulde symboler, som for eksempel Lykkeknude kuglen, er meget populære. Vi lancerer tre hovedkollektioner årligt, suppleret med limited edition-udgivelser, hvilket sikrer, at vores kunder har et bredt udvalg at vælge imellem for at fortælle deres personlige historier. Som vi siger: "Every Story has a Bead."

 

Hvilken betydning har andre designere haft for mærket, og hvordan udvælger I dem?

At byde nye designere velkommen har været afgørende for at holde Trollbeads levende og dynamisk, hvilket sikrer, at vi imødekommer forskellige smagsretninger. Vi er omhyggelige i vores udvælgelse og søger designere, der ikke kun er yderst dygtige, men også har en dyb forståelse for vores brandværdier.

 

Hvad er jeres strategi for ekspansion og distribution, og hvor vigtige er forhandlere i denne strategi?

Vi tror på en balanceret distributionsstrategi, der inkluderer konceptbutikker, uafhængige forhandlere og e-handel. Hver distributionskanal spiller en afgørende rolle. Denne tilgang giver os mulighed for at nå et bredere publikum og sikrer en stærk tilstedeværelse på markedet.

 

Hvilke markeder er jeres stærkeste, og hvor ser du fremtidige vækstmuligheder?

Vi er heldige at have en tilstedeværelse i over 30 lande. Italien og Asien er særligt hastigt voksende markeder, og vi ser et stort potentiale for yderligere ekspansion i disse regioner.

 

Danmark har produceret nogle af verdens mest anerkendte smykkemærker. Hvad gør dansk design specielt, og hvordan passer Trollbeads ind i denne tradition?

Dansk design er kendt for sin skønhed, høje kvalitet og enkelhed. Trollbeads deler denne arv, men vores kreationer er også inspireret af forskellige kulturer fra hele verden.

 

Har du en yndlingskugle? Hvis ja, hvorfor er den speciel for dig?

Det er svært at vælge kun én, men jeg har en særlig forkærlighed for den første kugle i vores kollektion, Ansigter, designet af min bror Søren Nielsen i 1976.